Gott nytt år !

Tack alla underbara läsare som läser denna bloggen. Love U
Undrar hur Justin förändras 2012


Läste i klick tidningen idag

Justin Bieber har fått sin första filmroll, skriver Contactmusic.
Regissören Mark Wahlberg handplockade popstjärnan till ett filmprojekt vars handling kretsar kring en ung basketspelare.
– Det finns där. Om inte så ska jag dra det ur honom, säger Mark till MTV.
Mark och Justin på bilden :


Mest googlade frisyrerna detta året

Dom två som har frisyrerna som folk söker mest på under 2011 är Emma Watsom och själv klart våran älskade Justin Bieber. Förvånade?

-----------------------------------------                                Sötnos<3


Justin=tidnings favorit

Jag letade efter en tidning i min samling och märkte då att Justin är faktiskt med på nästan alla. Haha det var faktiskt skit kul att läsa lite gamla saker om honom. Så ett tips om ni inte har något att göra... Leta upp tidningar som ex Julia, glitter, bieber och såna så får ni se :)
Lägger upp lite bilder ur tidningarna


Bilolycka



Justin's mormor och morfar Bruce och Diane har varit med om en bilolycka (kanada). Deras bil blev rejält sönder. Mer vet man inte än. Morfarn har flera brutna revben medan Mormorn är oskad.
Pattie (Justins mamma) twittrade "mina föräldrar har varit med i en bilolycka idag. De åkte in i ett dike och bilen förstördes, men tack och lov de lever! Min pappa har brutit revbenen. Snälla be för hans snabba läkning! Räkna dina välsignelser och förlåt alltid dina föräldrar. Du vet aldrig vad morgondagen har!"


Hotie!


Justins jul

I en intervju nyligen pratade Justin Bieber om hur julen för honom var när han växte upp. Det här var vad Justin hade att säga om julen ”Min mamma sa alltid till mig att det inte fanns någon jultomte” anledningen till det var för att hon inte ville att det skulle verka som att hon ljög för honom.

Sen pratar Justin om hans jultraditioner, ”Vi brukade spela ett spel på julen.. du slår två tärningar och om du får dubbelt så får du välja en present och om du inte får det så är det nästa persons tur. En gång ville jag verkligen ha ett Game Boy men det slutade med att jag fick grytor och kastruller.


Twittrar


My brain

Jag är inte speciellt duktig i skolan, inte speciellt bra på matte och inte heller so. Men det är inte så konstigt för i min hjärna finns det inte plats för så mycket mer..... Hahaha


Helt awesome altså

Finns en app till alla apple som heter Quotes wp, där det finns massa wallpapers många av dom är faktiskt på Justin. Tips att ladda ner (free).
Bilder från appen:


Merry Christmas

Hoppas alla har haft en god jul. Än har det inte kommit ut någonting om Justins jul, men det kommer !


baby love story in my head

haha grym remix av baby , love story och in my head :D

Ny bild


Påväg till sjukhuset (video)

Tycker ändå att paparazzin som snackade verkade snäll eftersom han sa att han hoppades att selenas mamma mådde bättre .

HOME FOR THE HOLIDAYS PROM

snyggingen där !

Svar på hat från catlin

Ni vet Justin's ex catlin . Alla säger ju att hon hatar selena bara för att hon är tsm med Justin nu och nu får ni som trott det bevis på att hon inte gör det . Hon svarade på ett Tweet och berättade att hon inte hatade någon och att man skulle inte sprida såna kommentarer


photoshoot bilder


INFO

hej ! som jag berättat för er förut så ska jag resa bort över jul ( Åker bort i morgon ) och kommer inte hem förns i Januari :P så det betyder alltså nada uppdatering för mig ;/ jag hoppas därimot att mina gästbloggare kommer kunna uppdatera så mycket som möjligt så ni kan få veta  det senaste om Justin .
Kommer kanske ha möjligheten att blogga någon dag när jag är borta men inget är säkert :D
image description

Top 10 trending Topic on twitter

Top 10 Trending Topic on Twitter 2011 - Top 10 trends på twitter 2011
1. Justin Bieber
2. Soccer/Football
3. Lady Gaga
4. NBA
5. Jonas Brothers
6. Christmas
7. Super Junior
8. Britney Spears
9. Japan Earthquake
10. One Direction


YEAH JUSTIN PÅ FÖRSTA PLATS !!! #SWAG

paparazzi bilder

på bilderna är justin påväg till sjukhuset för att stödja Selena och hennes familj efter hennes mammas missfall .

Tweet


Ny Bild


är det bara jag som vill ha ett likadant skal ?

JELENA ?

Denna bild har ni kanske sett på nätet den senaste tiden ? folk påstår i vilket fall att det är Justin och Selena men Tjejen på bilden är inte alls lik henne .

Tweet


Så sant

Eller vilka håller inte med ?


Bring JB to Sweden

Imorgon runt 19.00 ska vi svenska Beliebers trenda BRING JB TO SWEDEN.

uppladdad av becka

Tryck HÄR för att se evengemanget!

Ny Sång?

Enligt många Bieber fangrupper på facebook sägs denna låten vara läckt. Men låten är från 2009 och är pitchad.
Men jag har aldrig sett den förut, så jag lägger ut den här.
Tycker ni att den skulle passa in på nya Believe?

ny bild

söta

dagens bild

ÄLSKAR BILDEN

Trodde aldrig på tomten

Justin Bieber säger att han aldrig trodde på tomten och han berättade även för AOL music att hans mamma Pattie  sa alltid att det fanns ingen jultomte .
Hon tyckte det var bäst så eftersom att om jag skulle växa upp och tro att tomten fanns och när jag sedan fick reda på att det var sant skulle det vara som hon ljög för mig och när hon sedan berättade om Gud för mig skulle jag kanske  inte tro henne.
Justin tackar på ett sätt sin mamma för att hon var uppriktig och ärlig mot honom och var en snäll kille och berättade aldrig för sina kompisar som trodde på Tomten att han inte fanns på riktigt.

baby live @House Full of Toys benefit concert


dagens låt


Video från Aftonbladet

http://mobil.aftonbladet.se/webbtv/noje/mode/omg/article14081303.ab?start=331&partner=wwwredirect

Justin är med i videon (Asså klipp )


Stödjer familjen gomez efter missfall

Justin är så omtänksam, och HollywoodLife.com fick reda på det bästa han kan säga till sin hängivna flickvän. Om denna tragedi någonsin händer en nära anhörig, kan du använda samma råd. Selena Gomez ödelades av nyheten att hennes mamma Mandy fick missfall december 16. Med tanke på hur stödjande pojkvännen Justin Bieber är, är vi säkra på att han var ivrig att hjälpa till på alla möjliga vis. Vi talade med en känd expert som berättade för oss exakt hur Justin kunde vara där för Selena och hennes familj.

Psykoterapeuten Dr Gilda Carle talade till HollywoodLife.com uteslutande om vad Justin, 17, kan göra för att stödja flickvännen Selena, 19 och hennes familj.

"Justin måste vara den bästa lyssnaren i världen", sade hon. "Han kan inte bara säga 'Gör det' eller 'Gör det'. Han måste bara lyssna på henne och när han lyssnar, bara röra armen eller axeln och låter henne veta att han kommer att vara känslomässigt närvarande för henne och hennes mamma. Han behövs för att uppmuntra henne till att tala om sina känslor och inte hålla smärtan inom sig. Om hon inte uttrycker sin smärta och bearbetar den, kommer det att komma ut senare när hon minst förväntar sig det. Det kommer att komma ut som ilska eller något annat. Hon kommer att knäppa på någon och inte som säg själv. Först när hon talar och känner den känsla.. först efter att hon kan släppa det. Hon måste också kunna diskutera sina känslor i en trygg miljö, så Justin bör inte kritisera henne eller säga till henne att 'komma över det.' Han måste ha tålamod med henne. Om han ger stöd för henne, kan det definitivt göra deras förhållande ännu starkare."


-HollywoodLife



Tycker verkligen synd om henne , hon var verkligen glad över att få ett syskon. Tycker att ni haters ska tänka till nu Vad ni säger till selena (kommentarer , tweets osv . ) det är aldrig kul att förlora något nära ...


Tweet


Tweet


Justin och Cody

uppladdad av becka
Nu är det nog bekräfftat att dem gör en låt tillsammans, förmodligen inför Believe.
Vad tycker ni om de?

Ny gästbloggare!

Blogg.se vill inte funka för mig..
Iallafall, hej! Jag är ny gästbloggare här, och Rebecka är mitt namn. Kommer kalla mig Becka för det mesta.
Jag skrev nyss ett fint inlägg, men råkade radera det, haha :)
Ehm, ja. Skriver kort då. Jag har gillat Justin sen 2009, när jag hörde One Time första gången.
Iallafall, jag tänkte bara skriva snabbt att det är jag som gästbloggar här nu. Och jag hoppas ni läsare uppskattar det. Kram Becka
uppladdad av rebecka
hetbildpåbieber

Shiiiiit <3

Om jag kunde så skulle jag...... RITA



Ny vaxdocka

Ny vaxfigur i brasilien...

INTE likt!


Bild från Jelena

Det är dock inte bekräftat att det är deras fötter


Bilder med fans


Justin och sheen


Justin Bieber ät störningar?

För inte alls så länge sen såg Justin ut som vilken tonåring som helst, men nu? Vad har hänt.... justin kanske skulle ta en paus snart om han inte mår bra.

Våran fina Justin

Här ser han ut som en vältränad snygging
image description
Vad har hänt här nu då ???


JELENA PÅVÄG MOT LA

      Selena & Justin på DC airport påväg mot LA. '' Ett fan tog bilderna därför dom är suddiga för dom gick väldigt snabbt och fanet sa att dom pussades 2 gånger''              

Justin : then & now


Justin och barack Obama


Tell Justin to eat

Efter att bilden på Justin och selena tagits där man ser Justins revben började såklart alla belibers bli oroliga ifall han verkligen åt tillräckligt med mat och mådde bra.
En beliber twittrade då till Justins bästavän Ryan " tell Justin to eat" och fick svaret att han skulle säga det till han .
Och ni Justin har ett stort crew som aldrig skulle låta han må dåligt eller bli undernärd så ni behöver inte oroa lika mycket


Justin & hans crew lämnar Washington DC

Justin och selena lämnade Washington DC med Justins crew direkt efter att Justin uppträtt.
Som ni ser hade han inte ens tid att byta om till ''vanliga'' kläder eftersom han gick på planet med dom han hade uppträtt i


Sjöng för presidenten

Den 11 december (igår) var Justin i Washington D.C för att uppträda På
the National Building Museum där USAs president barack Obama och hans familj var närvarande


!!

Var tvungen


OMB

Sexy


Ring med J

Selena har tydligen skaffat en ring med ett 'j' på men jag tycker bara att det är gulligt :)
Fast det behöver inte stå för Justin


Bieber kissing

Justin sa i en intervjuv för inte så länge sen att han kysser med kärlek och passion, han säger också han att han är BÄST på att kyssas ! HAHHA... Måste bara lägga upp några av Justins kyssar....






Tweet


Nya heta bilder på Jelena




Tar selena på rumpan



De kan vara tillbaka från sin romantiska mexikanska semester, men Justin och Selena's varma PDA fortsätter!

Justin Bieber och Selena Gomez lämnade just västra Mexiko och åkte till Washington DC, 10 december, där Justin är i stan för affärer. Och medan de var ute, fångade kamerorna en bild på dem där det hettade till - offentligt!

Justin, 17, kan bara inte hålla sina händer borta från Selena, 19. Detta par är helt i inne på en lång relation!

Tror du att Justin och Selena kommer vara tillsammans för evigt, HollywoodLifers?

- Hollywoodlife


Dagens bild

SWAG


Instagram


Jelena på barnsjukhus

Jelena åkte idag först till Mc donalds för att lite senare åka till ett barnsjukhus i Washington DC


Sammarbete med LMFAO

HollywoodLife.com chattade med gruppen på Z100 är Jingleball som presenteras av Aeropastle 9 december, och dom berättade även spännande nyheter!

Justin har varit en ganska upptagen kille och vi blir bara mer och mer upphetsad om hans kommandemusik. Inte nog med att han samarbetar med Mariah Carey och andra på hans julskiva, under misteln, han arbetar nu på sitt nästa album, "Believe", med några andra kända hit makers - inklusivegruppen LMFAO.

När HollywoodLife.com frågade gruppen om deras prestanda med Justin på American Music Awards,kupade de om ett kommande samarbete som vi aldrig hört talas om förut.

"Faktiskt ska vi att göra lite saker i framtiden. Några häftiga dans grejer. Några häftigafuturistiska saker ", sade de i sitt arbete med den 17-åriga popstjärnan..
-jbsource.org


Eftersom jag är självklart ett stort fan av Justin och LMFAO så kan jag inte vänta!!
Vad tycker du om att dom ska samarbeta ? Hiss Elr Diss


Tweet


Dagens bild + motivering

Hej ! Har tänkt på att vi kanske skulle börja skriva VARFÖR vi valt just den bilden till dagens bild;) låter det som en bra idé?



Söker fortfarande fler gästbloggare intresserade ?:
Mejla då [email protected]


Dagens bild


Lite info

Hej hej ;) ville bara berätta att jag åker utomlands i en månad precis innan jul så det blir ingen bloggning för mig ;) men jag hoppas verkligen att våran gästbloggare kommer kunna blogga ofta .
Men jag vet att hon inte alltid kommer ha tid så om det är nån mer som är intresserad utav att gästblogga ??:)
Mejla oss då !
[email protected]
Kollar mejlen nästan varje dag så mejla !!!


Instagram bilder


Nya bilder på Jelena


Nya bilder jelena


Hot!!!


Jelena


Tweets


He's sexy and we know it


Dagens bild


Samma klänning ?


justin bieber has a message for your dad


sooo cute <3









mistletoe covers


Jelena åker vatten skoter


Things I love about jb


Instagram bild

''obey your parents''


Justin Och Selena förlovade ?

Rykten säger att Jelena har förlovat sig. När Selena och Justin anländer till Mexico bär hon en diamant ring på fingret. Men en nära källa till Selena och Justin Bieber's rap säger att det inte är något.

Fler bilder från Cabo Mexico

Söta ;)


Jelena solar i Cabo , Mexico


Tweet


Tog bort bild från Instagram

Justin la upp denna bild på Instagram och skrev "they're making love'' men han tog bort den lite senare men det förstår man faktiskt varför han gjorde det :)


Justin och michael buble


KLOCKREN!!!

Hahah


Dagens bild


Jelena i Mexico

Jelena är just nu i Mexico, dom anlände dit igår den 6e December. Justin har varit ganska upptagen med sin tour samt massor av saker som han har marknadsfört. Nu har han äntligen lite kvalitétstid över som han kan spendera med selena
Ser ut som om Selena också tog med sig sin gravida mamma Mandy och hennes pojkvän, Brian.
-TheJustinBieberShrine


Bieber & Selena i mexico

Just nu är Justin och Selena i mexico. Justin behöver nog lite tid med Selena nu, han har jobbat hårt med sitt nya album Under the mistletoe. Den 6 december anlände dom till flygplatsen.

image description
It is not only Selena that have Justin in heart
//gästbloggaren

Q100 intervju


Jelena @LAX


Tävling?

Hej funderar på att ha en liten tävlingen där man kan vinna en poster på Justin men vill veta hur många som är intresserade :) kommentera om du är det


Instagram

We're ninjas


Justin och Christian beadles


Tweet av bert weiss


Firar 1 år tsm?

Är Justin Bieber och Selena Gomez på väg till Mexico för en romantisk semester tillsammans för att fira deras ett års dag?

Justin och Selena gjorde deras bästa försök av att smyga ut från Los Angeles imorse. Selena, 19, och hennes pojkvän 17, besökte Starbucks med deras följe innan dem tog ett flyg till Mexico.
Justin har varit en riktig resenär på den senaste tiden. Först var Justin i Florida för Disney's Jul parad. Sen åkte han vidare till Atlanta med sina vänner och befann sig därefter i Kalifornien endast ett par timmar innan han åkte igen.


Lea Michelle har köpt under the mistletoe

Inte bara är Lea Michele en Belieber, hon äger även "Under The Mistletoe."
Lea Michele är en teenybopper i hjärtat och hur kan man klandra henne? Justin Bieber är begåvad, underhållande och onekligt bedårande och Glee stjärnan medgag på hennes nyårsafton premiär den 5 december att hon har Bieber Fever.
"Jag har hans julskiva, yeah!" berättade Lea, 25, för reportrar på premiären när frågan om "Under The Mistletoe" kom upp.
Som sagt, den begåvade skådespelerskan erkände att hon inte har lyssnat på albumet och inte har en favoritlåt just nu. "Jag sparar den för semester. Jag är inte riktigt i julstämning än!" förklarade hon.

- Hollywoodlife


Eran favoritbild

Tidigare i bloggen så kunde nu skicka in eran favorit bild på Justin och berätta varför just den var eran favorit. Så nu har "Justin girlz" skickat in den här:

Dom skrev: Den snyggaste bilden är denna, för att man kan se hur snäll han är med sina bruna fina ögon... Och han är helt perfect!
                                                                                      //Gästbloggaren


Har du inte skrivit önskelistan än...?

Dom perfekta julklapparna finns på cdon ( www.cdon.se )
Vilken beliebers vill inte ha dom här ? :)


Att se Justin i 3D.. Ja tack!

100% official Justin Bieber

Love <3

Kan se det 1000 gånger om ...
                                                                                       // gästbloggaren


This is Justins world we live in <3

Hej, jag är den nya gästbloggaren som ska blogga här ett tag. Ska uppdatera så mycket det bara går I promise
Mitt första "riktiga" inlägg kommer i morgon så håll ut ;) hihi
image description
En favorit i repris....LOOOOVE <3

santaa claus is coming to town -music video

vad tycks ?

2009-2011 Q100

Wow man ser verkligen hur han har förändrats från söt - snygg - snyggaste;)


Jb i Metro


Dagens bild(er)

Fick bli 2 st den här gången


Fin min Justin

Haha söt


Gästbloggare

Hej som sagt kommer vi få en gäst bloggare som kommer börja blogga här i morgon , uppdateringen kommer bli bättre jag lovar.. Har mina två sista prov för veckan på torsdag ( kommer tyvärr inte kunna blogga nått mer i veckan eftersom jag måste plugga) men sen har jag inga mer läxor vilket betyder att det kommer bli as mycket tid till bloggen :d


Vilken är eran absoluta favorit bild på Justin och varför ??;)

Svara genom att kommentera och så lägger jag upp varje bild på bloggen och förklaringen till varför det är den snyggaste bilden


Dagens bild

Var faktiskt tvungen att slänga in en bild på snyggingen ;)


all i want for christmas is you !


15 miljoner följer på twitter

GO belibers :)


Lurade the Wanted

Bandmedlemmen Siva Kaneswaran från "The Wanted" berättade till Digital Spy att Justin Bieber var en notorisk skojare när de stödde på honom i London och den sydamerianska turnèn tidigare i år.

"Första gången vi träffade Justin sköt han oss i ansiktet med ett luftgevär," förklarar Kaneswaran. "Vi gick in och sa 'hej' och sedan sköt han mig och Nathan i ansiktet!"

"Efter det gick jag och Jay under O2 Arena eftersom man därifrån kan röra folks vrister och vi tog tjejers skor och hade det roligt."

"Senare kom Justin och tog fram sin mikrofon och började slå på deras vrister! Jag tänkte, 'Om dessa flickor ändå visste att det var deras idol som gav dem blåmärken på deras vrister så de skulle de bli tokiga!'," tillade han.

- källa


Tror ni att Justin skulle kunna göra så ??:)


Mariah använde droger

Kvinnan som anklagade Justin för att vara hennes barns far är inblandad i en ny skandal. Star magazine har fått in en video på Mariah Yeater där hon använder droger!

Mariah - som hävdar att hon blev gravid efter en backstage flört med Justin Bieber i Los Angeles - påstås ses röka marijuana med vänner!

"Vi håller på att bli höga!", säger hon i början. Sedan tänder Mariah, en oidentifierad man, och en grupp kvinnor en korsformad joint.

Mer chockerande än narkotikaanvändningen är närvaron av en liten flicka som sitter på soffan i bakgrunden. En nära källa till Mariah säger att hon även kan ha rökt marijuana en eller två gånger medan hon varit gravid med sin son Tristyn.



- hittade ingen bild på Mariah i mobilen så det får bli ett bildlöst inlägg


Dagens bild

SNYGG?