anställa justin till att stödja energidrycker



Superstjärnan 50 Cent vil samarbeta med Justin Bieber, Usher och Lady Gaga för att öka försäljningen av sin nya energidryck för att minska hungern i Afrika. In Da Club stjärnan, vars riktiga namn är Curtis Jackson, siktar på att ge mat för en miljard barn i den fattiga kontinenten år 2016, med vinster från försäljningen av hans 'Street King' drinkar som kommer doneras till dem. Miniatyr flaskorna, som kommer i druv och orange mango smaker, började säljas den här veckan (12 Sepeotember 2011) och 50 Cent lanserade drinken med en privat fest i sin födelsestad New York igår.

Men 50 hade ytterligare en anledning till att fira - försäljningen av 'Street King' har redan fått in tillräckligt mycket för att finansiera mat för 2,5 miljoner behövande barn i Afrika och han kunde skicka en check till FN-tjänstemän för att kostnaden igår (14 September). Och rapparen är övertygad om att han kan ge föda till mer än en miljard människor på mindre än hälften av sin ursprungliga fem års headline.

Han säger: "De blev slutsålda, den första 4000 sändningar i butiker i 50 stater är slutsålda... och jag var konservativ, för av bara förhandsbokningarna kunde jag faktiskt ge föda till 2500 tusen människor och jag har redan ett intresse för att få med andra som Usher, Justin, Lady Gaga, Drake... så vi ser fram emot att bygga större och bättre saker. "

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0